Ord om Contra

Contra skall inte lämna någon oberörd.
Här berättar några vad de tycker om Contra:

Göran Albinson-Bruhner, journalist m m

Contra har konsekvent och ihärdigt avslöjat kommunistiskt tyranni. Den i medier och kulturaktiviteter dominerande vänstern har haft såväl motiv som möjlighet att mobba Contra. Contra får hämta styrka ur vetskapen att hittills ha haft rätt.

Sven Stolpe, filosofie doktor, författare (avliden)
Jag tycker att Contra är en omistlig publikation; orädd, saklig, välredigerad. Bästa motgiftet mot rödskäggens fräcka förvanskning av uppenbara fakta.
(Sven Stolpe avled i början av 1997)

Ian Wachtmeister, företagsledare, f d riksdagsman (Ny Demokrati)
Jag har genom åren läst många intressanta och kvalificerade artiklar i Contra.Jag tycker att ni på ett helt annat sätt än övriga svenska tidningar ansträngt er för att vara objektiva och skildra verkligheten som den är.

Sven Rydenfelt, professor, nationalekonom (avliden)

Våra politiska partier har gemensamt byggt upp den Svenska Socialistiska Välfärdsstaten och är väsentligen inriktade på att försvara det bestående. Det är bland annat därför vi behöver en antisocialistisk radikal tidskrift som Contra.

Carl I Hagen, f d partiledare och stortingsledamo
t (Fremskrittspartiet)
Jeg har i mange år mottat og lest Contra. Det har vært forfriskende å lese artikler og meninger på praktiske og samfunnsmessige spørsmål basert på en liberalistisk ideologi. Contra har vært et spesielt magasin med oppmuntring til de av oss som tror på en begrenset statsmakt og frihet for enkeltmennesker og næringsvirksomhet till selv å avgjøre hva som tjener en best under det selfølgelige ansvar som enhver frihet medfører.

Flamman, kommunistisk tidning
Nu vädrar tydligen gamla grånande skattesmitare, välgörenhetstanter i päls med psalmbok och börs- nyheter i handväskan, militära höjdare, rojalister, fastighetsskojare och andra parasiter morgonluft.
Om Contra

Adressuppgifter

Kontakta Contra

Vill Du bli medarbetare i Contra?

Contras styrelse

Contras redaktion

Contras affärsidé

Contras plattform

Fakta om Contra

Contras verksamhetsberättelser